Herlevs Ungecaféer


Ungecaféer i Herlev

Ungecaférne i Herlev er et gratis tilbud for unge mellem 7. kl. - 18 år. U-caféerne er placeret på Ungdomsskolen/Højbjerggård (Højsletten 25), Spar2 på Byskolen (Engskolevej 11) og på Kildegårdsskolen Vest (Dildhaven 40).

Ambitionen

I Herlev skal der være tre U-caféer, geografisk spredt i kommunen, som de unge frit kan vælge mellem. De er tænkt som en sammenhængende enhed, hvor personalet er mobile og kan rotere mellem U-caféerne. Større og mindre projekter og mange besøg/aktiviteter på tværs af U-caféerne vil binde enhederne sammen. Intentionen er at få de unge til at mødes - på tværs af tilhørssted - gennem fælles aktiviteter. U-caféerne vil udvikle forskellige, men også fælles profiler, men man kan samtidig bare ‘hænge ud’, møde nye venner, samt udvikle sociale og faglige kompetencer.

Personalet

Personalet er rekrutteret fra allerede eksisterende tilbud for unge i Herlev, nemlig Ungdomsskolen og de tidligere U-caféer. Derfor er der blandt personalet allerede et bredt kendskab til målgruppen.

De unge

U-caféerne vil få bruger-råd, hvor de unge vil få indflydelse på aktiviteter og på U-caféernes afvikling.

GRATIS MEDLEMSKAB

Alle unge i Herlev fra 7. klasse op til 18 år er automatisk medlem i U-caféerne. Det er derfor ganske gratis at komme i caféerne. Der er frit valg mellem de tre caféer uanset, hvor i Herlev, man bor eller går i skole.

Klik i menuen til venstre for at se tilbuddet på i de enkelte Caféer

 

 

 

U-caféerne er organisatorisk placeret under Ungdomsskolen.

Download og læs folderen "Ungecafeer - kort fortalt" her